Selecteer een pagina

Over ons

Maak kennis met Chantal en Suus, de bedenkers en makers van Shines and Smiles

Het mooiste is om een kind te zien stralen

We hebben de webshop Shines and Smiles opgericht voor mensen zoals jij die een groot hart hebben voor kinderen. Die willen we graag een bijzondere plek aanbieden waar ze terecht kunnen om kinderen te laten stralen. Om een glimlach op het gezicht te toveren. Je vindt hier een schat aan informatie, waardevolle producten en praktische downloads. Speciaal voor jou gecreëerd, zodat je de wereld samen met ons een stukje mooier kunt maken.”

Over Suus

Suus is een liefdevolle moeder, die zich richt op het ondersteunen van hoogsensitieve kinderen. Met haar warme en empathische benadering creëert Suus een veilige ruimte waar mensen met hoogsensitiviteit zich begrepen en gesteund voelen. Haar kennis en ervaring zijn van grote waarde voor iedereen die op zoek is naar manieren om beter om te gaan met hun gevoeligheid.

 

 

Over Chantal

Chantal is een energieke moeder van zeven, die haar passie voor mindfulness en meditatie graag met anderen deelt. Met haar ervaring als drukke ouder weet ze als geen ander hoe belangrijk het is om innerlijke rust te vinden te midden van de hectiek van het dagelijks leven. Chantal helpt anderen om te leren ontspannen en veerkrachtig te blijven, zelfs op de meest hectische dagen.

 

Samen vormen Chantal en Suus een dynamisch duo dat zich inzet voor het welzijn van gezinnen. Of je nu op zoek bent naar meer rust en balans in je leven, wilt leren omgaan met prikkels, of ondersteuning nodig hebt bij hoogsensitiviteit, wij staan klaar om je te helpen op jouw reis naar een gelukkiger en meer vervuld leven.

Onze missie

Kinderen zijn puur. Oprecht. Ongedwongen. Open. Tenminste… als ze de ruimte krijgen om helemaal zichzelf te zijn. Als ze mogen zijn wie ze zijn. Voor de volle 100%. Als ze hun emoties leren ontdekken en goed leren uiten.

Als je kinderen de ruimte en de nodige tools geeft, dan kun je ze laten stralen. Dat is iets wat wij, Chantal en Suus, zo ontzettend mooi en belangrijk vinden. We hebben daarom onze krachten gebundeld, zodat we jou daarbij kunnen ondersteunen.
 

Handige info

Klantenservice

Chantal en Suus van Shines and Smiles zijn op werkdagen te bereiken per mail en WhatsApp.

Openingstijden

De webshop Shines and Smiles is 24/7 geopend. Je kunt contact opnemen op werkdagen van 09:00 tot 18:00 uur.

Samen sterk

Word je blij van ons en onze producten? Vertel het door! En volg ons natuurlijk ook even via Insta. 

Contact

+31(0)6 – 12345678

info@shinesandsmiles.nl

 

bereikbaar

Webshop: 24/7

Klantenservice: 09:00 – 18:00 uur

© 2022 – Shines and Smiles
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy  |  Cookies