Selecteer een pagina

Over ons

Maak kennis met Chantal en Suus, de bedenkers en makers van Shines and Smiles

Het mooiste is om een kind te zien stralen

Kinderen zijn puur. Oprecht. Ongedwongen. Open. Tenminste… als ze de ruimte krijgen om helemaal zichzelf te zijn. Als ze mogen zijn wie ze zijn. Voor de volle 100%. Als ze hun emoties leren ontdekken en goed leren uiten. Als je kinderen die ruimte en tools geeft, dan laat je ze stralen. En dat is iets wat we zo ontzettend mooi en belangrijk vinden. Chantal en Suus hebben hun krachten gebundeld om jou daarbij te helpen.

We hebben de webshop Shines and Smiles opgericht voor mensen zoals jij die een groot hart hebben voor kinderen. Die willen we graag een bijzondere plek aanbieden waar ze terecht kunnen om kinderen te laten stralen. Om een glimlach op het gezicht te toveren. Je vindt hier een schat aan informatie, waardevolle producten en praktische downloads. Speciaal voor jou gecreëerd, zodat je de wereld samen met ons weer een stukje mooier kunt maken.”

Over Suus

Suus wordt blij van creatief bezig zijn. Bedenken, maken, creëren, vormgeven… Ze zorgt voor een beetje marketing magie en is daarnaast werkzaam als kindercoach voor extra gevoelige kinderen. Uiteraard ook op een creatieve manier. Door middel van tekenen, schilderen, schrijven of bijvoorbeeld spel. 

 

 

Over Chantal

Chantal bruist van allerlei toffe ideeën en weet mensen daarmee keer op keer te verrassen. Ze weet als geen ander hoe je kinderen weer kunt laten stralen. Ze werkt al meer dan 10 jaar als kindertrainer met kinderen en ouders. En ze is moeder van maar liefst 7 kinderen!

 

Onze missie

Onze  missie is om jou te helpen kinderen helpen bij het ontwikkelen en trainen van emotionele intelligentie.

Onderzoek laat zien dat EQ, emotionele intelligentie, een grotere voorspeller is van toekomstig succes dan IQ. Mensen met een hoge emotionele intelligentie zijn veerkrachtig. Ze zijn zich bewust van wat zij innerlijk en uiterlijk ervaren en kennen de kracht van zelfreflectie.

 

Ze zijn empathischer, beter in staat om vanuit rust te reageren op stressvolle situaties en zijn in staat om goed voor zichzelf zorgen.

Velen van ons hebben deze vaardigheden nooit als kind geleerd. Ouders geven ook vaak aan dat ze moeite hebben met het reguleren van hun eigen emoties. Iedereen kan het leren, ook jij als ouder, samen met je kind. En wij zijn er om jou daarbij te helpen.

Handige info

Klantenservice

Chantal en Suus van Shines and Smiles zijn op werkdagen te bereiken per mail en WhatsApp.

Openingstijden

De webshop Shines and Smiles is 24/7 geopend. Je kunt contact opnemen op werkdagen van 09:00 tot 18:00 uur.

Samen sterk

Word je blij van ons en onze producten? Vertel het door! En volg ons natuurlijk ook even via Insta. 

Contact

+31(0)6 – 12345678

info@shinesandsmiles.nl

 

bereikbaar

Webshop: 24/7

Klantenservice: 09:00 – 18:00 uur

© 2022 – Shines and Smiles
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy  |  Cookies