Selecteer een pagina

Over ons

Maak kennis met Chantal en Suus, de bedenkers en makers van Shines and Smiles

Het mooiste is om een kind te zien stralen

We hebben de webshop Shines and Smiles opgericht voor mensen zoals jij die een groot hart hebben voor kinderen. Die willen we graag een bijzondere plek aanbieden waar ze terecht kunnen om kinderen te laten stralen. Om een glimlach op het gezicht te toveren. Je vindt hier een schat aan informatie, waardevolle producten en praktische downloads. Speciaal voor jou gecreëerd, zodat je de wereld samen met ons een stukje mooier kunt maken.”

Over Suus

Suus wordt blij van creatief bezig zijn. Bedenken, maken, creëren, vormgeven… Ze zorgt voor marketing magie en is werkzaam als Kindercoach voor extra gevoelige kinderen. Uiteraard ook op een creatieve manier. Door middel van tekenen, schilderen, schrijven of bijvoorbeeld spel. 

 

 

Over Chantal

Chantal bruist van allerlei toffe ideeën en weet mensen daarmee keer op keer te verrassen. Ze weet als geen ander hoe je kinderen weer kunt laten stralen. Ze werkt al meer dan 10 jaar als kindertrainer met kinderen en ouders. En ze is moeder van maar liefst 7 kinderen!

 

Onze missie

Kinderen zijn puur. Oprecht. Ongedwongen. Open. Tenminste… als ze de ruimte krijgen om helemaal zichzelf te zijn. Als ze mogen zijn wie ze zijn. Voor de volle 100%. Als ze hun emoties leren ontdekken en goed leren uiten.

Als je kinderen de ruimte en de nodige tools geeft, dan kun je ze laten stralen. Dat is iets wat wij, Chantal en Suus, zo ontzettend mooi en belangrijk vinden. We hebben daarom onze krachten gebundeld, zodat we jou daarbij kunnen ondersteunen.
 

Handige info

Klantenservice

Chantal en Suus van Shines and Smiles zijn op werkdagen te bereiken per mail en WhatsApp.

Openingstijden

De webshop Shines and Smiles is 24/7 geopend. Je kunt contact opnemen op werkdagen van 09:00 tot 18:00 uur.

Samen sterk

Word je blij van ons en onze producten? Vertel het door! En volg ons natuurlijk ook even via Insta. 

Contact

+31(0)6 – 12345678

info@shinesandsmiles.nl

 

bereikbaar

Webshop: 24/7

Klantenservice: 09:00 – 18:00 uur

© 2022 – Shines and Smiles
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy  |  Cookies