Selecteer een pagina

Welkom bij Shines and Smiles 

 

Een bijzondere plek

Stralende en lachende kinderen. Dat is waar we blij van worden. Waar ons hart ligt. En het was al snel duidelijk… daar gaan we samen iets mee doen! Ons avontuur was begonnen. Shinesandsmiles.nl werd opgericht door Chantal en Suus.

Het mooiste is om een kind te zien stralen
Kinderen zijn puur. Oprecht. Ongedwongen. Open.

Tenminste… als ze de ruimte krijgen om helemaal zichzelf te zijn. Als ze mogen zijn wie ze zijn. Voor de volle 100%. Als ze hun emoties leren ontdekken en goed leren uiten.

Als je kinderen die ruimte en tools geeft, dan laat je ze stralen. En dat is iets wat we zo ontzettend mooi en belangrijk vinden. Wij hebben onze krachten gebundeld om jou daarbij te helpen!

“We hebben de webshop Shines and Smiles opgericht voor mensen zoals jij die een groot hart hebben voor kinderen. Die willen we graag een bijzondere plek aanbieden waar ze terecht kunnen om kinderen te laten stralen. Om een glimlach op het gezicht te toveren. Je vindt hier een schat aan informatie, waardevolle producten en praktische downloads. Speciaal voor jou gecreëerd, zodat je de wereld samen met ons weer een stukje mooier kunt maken.”

Op verzoek van vele ouders hebben we deze webshop Shinesandsmiles.nl gemaakt. Het is een bijzondere plek geworden, waar we zelf ook van gaan stralen.

Neem een kijkje in onze webshop en als je hulp nodig hebt bij het bestellen of bijvoorbeeld bij het gebruiken van een bepaald product, dan kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

Geschreven door Chantal | 15 mei, 2022

De verhalen van…

Benieuwd naar toepassingsmogelijkheden van de Onderwaterwereld emotiekaarten? Nieuwsgierig naar wat er achter de schermen gebeurt bij Shinesandsmiles.nl? Of interesse in meer informatie over ademtechnieken of tips over omgaan met stressvolle gebeurtenissen? Chantal en Suus schrijven regelmatig verhalen voor de blogpagina en delen waardevolle kennis. Houd deze pagina dus in de gaten en volg ons ook via social media voor updates!

Contact

+31(0)6 – 46100011

info@shinesandsmiles.nl

 

bereikbaar

Webshop: 24/7

Klantenservice: 09:00 – 18:00 uur

© 2022 – Shines and Smiles
   
Algemene voorwaarden  |  Privacy  |  Cookies